Arroz con leche

60 min.
Španělsko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
351 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
6 g
Sacharidy
68 g
Vláknina
5 g
Cukr
24 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mléko smícháme v hrnci s rýží, přidáme proužek pomerančové kůry, skořici, sůl a vanilkový extrakt.
  • 2
    Mícháme na prudkém plameni, dokud se cukr nerozpustí.
  • 3
    Přivedeme k varu, ihned snížíme plamen. Vaříme pozvolna za stálého míchání asi 50 minut, dokud rýže nezměkne (nesmí být rozvařená).
  • 4
    Vyndáme kůru a skořici. Hotový rýžový pudink podáváme buď teplý, nebo studený, ozdobený tenkými proužky pomerančové kůry.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.