Artyčokový salát s fazolkami a česnekem

40 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
897 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
55 g
Sacharidy
95 g
Vláknina
40 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Umixujeme si česnek a ocet, pomalu přilijeme 250 ml oleje, směs opepříme a osolíme. Fazolky povaříme 2 minuty doměkka a scedíme. Artyčoky zbavíme stopek a povaříme je 30 minut v osolené vodě a také scedíme. Artyčoky pak rozkrojíme a vydlabeme. Spolu s fazolkami je na talíři pokapeme zbylým olejem, posypeme citronovou a pomerančovou kůrou, osolíme a opepříme.
  • 2
    Česnekovou směs naklademe do artyčoků a můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.