Artyčoky s rajčaty a česnekem

65 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
165 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
5 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
16 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Okapané a rozpůlené artyčoky spolu s větvičkou rajčátek dáme na plech. Posypeme stroužky česneku ve slupce a snítkami tymiánu. Pokapeme olejem a octem, osolíme, opepříme.
  • 2
    Plech vložíme do trouby vyhřáté na 140 stupňů Celsia a zeleninu pečeme asi 1 hodinu doměkka.
  • 3
    Ihned podáváme jako přílohu k pečeným a grilovaným masům nebo slaným koláčům. Můžeme podávat jen s čerstvým chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.