Asijský tataráček
25 min.
Ingredience
- 400gramůHovězí svíčková
- 2kusyŠalotka
- 2lžíceOmáčka sójová
- 1lžíceKoriandr čerstvý
- 1lžičkaZázvor mletý
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 4kusyVejce slepičí
- 1kusLimetka
- 1lžícePažitka
- 0,5lžičkaWasabi pasta
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
290 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
6 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
884 mg
Cukr
879 mg
Postup přípravy
- 1Maso omyjeme, očistíme a nasekáme na velmi malé kousky. Nasekané maso vložíme do mísy, přidáme najemno nasekanou šalotku, sójovou omáčku, koriandr, wasabi, nastrouhaný zázvor, sůl, pepř a najemno nasekanou pažitku. Vše důkladně promícháme a z masa utvoříme 4 karbanátky, které klademe na připravené talíře.
- 2Do každého karbanátku uděláme důlek a do důlku vyklepneme vajíčko. Zdobíme klínky limetky a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.