Asijský tataráček

25 min.
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
290 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
6 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
884 mg
Cukr
879 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso omyjeme, očistíme a nasekáme na velmi malé kousky. Nasekané maso vložíme do mísy, přidáme najemno nasekanou šalotku, sójovou omáčku, koriandr, wasabi, nastrouhaný zázvor, sůl, pepř a najemno nasekanou pažitku. Vše důkladně promícháme a z masa utvoříme 4 karbanátky, které klademe na připravené talíře.
  • 2
    Do každého karbanátku uděláme důlek a do důlku vyklepneme vajíčko. Zdobíme klínky limetky a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.