Aténská pochoutka
45 min.
Ingredience
- 400gramůCizrna
- 200gramůPórek
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 100gramůMáslo čerstvé
- 100gramůŠunka dušená
- 100gramůSýr Eidam cihla 30%
- 200gramůSýr Feta
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
725 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
37 g
Sacharidy
69 g
Vláknina
18 g
Cukr
13 g
Postup přípravy
- 1Vodou zalijeme cizrnu a necháme nabobtnat do druhého dne.
- 2Poté vyměníme vodu a uvaříme doměkka, trochu osolíme.
- 3Omyjeme a na kousky nakrájíme pórek, osmahneme na másle. Nastrouháme fetu, eidam a šunku. Vše promícháme a osolíme a opepříme.
- 4Do zapékací mísy rozložíme cizrnový salát a krátce zapečeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.