Aténská pochoutka

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
725 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
37 g
Sacharidy
69 g
Vláknina
18 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vodou zalijeme cizrnu a necháme nabobtnat do druhého dne.
  • 2
    Poté vyměníme vodu a uvaříme doměkka, trochu osolíme.
  • 3
    Omyjeme a na kousky nakrájíme pórek, osmahneme na másle. Nastrouháme fetu, eidam a šunku. Vše promícháme a osolíme a opepříme.
  • 4
    Do zapékací mísy rozložíme cizrnový salát a krátce zapečeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.