Aurangabadské kuře

60 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
878 kcal
Bílkoviny
52 g
Tuky
63 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
9 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V mlýnku si rozemeleme kešu, koření, kokos a rozdrcenou rýži. Kuře pečlivě opláchneme pod tekoucí vodou a nakrájíme na kousíčky. Maso smícháme s rozemletou směsí a přidáme špetku soli. Vše necháme 30 minut stranou.
  • 2
    Cibuli zbavíme slupek, omyjeme a nakrájíme na kostičky. Ty následně osmahneme na oleji, dokud nezezlátnou. Poté přidáme kuřecí kousky a dalších 10 minut smažíme.
  • 3
    Zalijeme kokosovým mlékem, přidáme rajčata, zakryjeme pokličkou a necháme dusit, dokud směs nezměkne. Občas zamícháme. Ozdobíme koriandrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.