Avokáda s krevetami

25 min.
Francie
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
260 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
22 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
8 g
Cukr
660 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Avokáda omyjeme, rozpůlíme a vypeckujeme.
  • 2
    Dužinu pokapeme citronovou šťávou.
  • 3
    Citrony oloupeme, dužinu pokrájíme na menší kousky.
  • 4
    50 ml citronové šťávy smícháme s olejem a hořčicí. Osolíme a opepříme.
  • 5
    Okapané krevety smícháme s pokrájeným citronem a zálivkou. Osolíme a opepříme.
  • 6
    Směsí naplníme poloviny avokáda, posypeme sekaným kerblíkem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.