Avokádo s rybí náplní

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
520 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
40 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
15 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka, očištěné papriky nakrájíme na kostičky. Zeleninu krátce povaříme v 500 ml vody a slijeme. Tekutinu zachytíme a přidáme do ní sůl a lžíci citronové šťávy.
  • 2
    Pstruha omyjeme, vložíme do vývaru a povaříme asi 10 minut. Vyjmeme, odstraníme hlavu, kosti, rybu nakrájíme na kousky.
  • 3
    Avokáda rozpůlíme, vypeckujeme, vydlabeme dužinu tak, aby zůstal 1/2cm okraj, zakapeme citronovou šťávou. Vydlabanou dužinu rozmixujeme se smetanou a mlékem, osolíme, opepříme, omáčku ochutíme trochou citronové šťávy.
  • 4
    Pstruha, papriky a cibuli smícháme, osolíme, opepříme, směsí naplníme avokáda. Ozdobíme nasekanou petrželkou a podáváme s omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.