Avokádo s rybí náplní
35 min.
Ingredience
- 1kusPaprika červená
- 1kusPaprika žlutá
- 1kusPaprika zelená
- 2kusyCibule
- 2lžičkySůl
- 3lžíceCitronová šťáva
- 4kusyAvokádo
- 100gramůZakysaná smetana
- 7lžicMléko polotučné
- 500mililitrůVoda pitná
- 5gramůPetržel - nať
- 300gramůPstruh
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
520 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
40 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
15 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka, očištěné papriky nakrájíme na kostičky. Zeleninu krátce povaříme v 500 ml vody a slijeme. Tekutinu zachytíme a přidáme do ní sůl a lžíci citronové šťávy.
- 2Pstruha omyjeme, vložíme do vývaru a povaříme asi 10 minut. Vyjmeme, odstraníme hlavu, kosti, rybu nakrájíme na kousky.
- 3Avokáda rozpůlíme, vypeckujeme, vydlabeme dužinu tak, aby zůstal 1/2cm okraj, zakapeme citronovou šťávou. Vydlabanou dužinu rozmixujeme se smetanou a mlékem, osolíme, opepříme, omáčku ochutíme trochou citronové šťávy.
- 4Pstruha, papriky a cibuli smícháme, osolíme, opepříme, směsí naplníme avokáda. Ozdobíme nasekanou petrželkou a podáváme s omáčkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.