Avokádová pěna s limetkou

20 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
216 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
18 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
7 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Avokáda rozpůlíme, vypeckujeme a dužinu vydlabeme. Přidáme limetkovou kůru a šťávu, vidličkou nebo šlehačem rozmělníme na kaši.
  • 2
    Do kaše vmícháme sýr, směs osolíme a opepříme.
  • 3
    Do zapékací mističky vlijeme 2 lžíce vody, přidáme želatinu, necháme 1 minutu nabobtnat. Mističku vložíme do kastrůlku s horkou vodou a mícháme do rozpuštění želatiny.
  • 4
    Z bílku ušleháme pevný sníh. Želatinu vlijeme do avokádové kaše, promícháme a nakonec zlehka přimícháme sníh.
  • 5
    Pěnu rozdělíme do 4 mističek - ramekin, přikryjeme fólií a necháme 2 hodiny v chladničce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.