Avokádový dresink

15 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
151 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
14 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Avokádo oloupeme, vyndáme pecku a dužinu rozmačkáme vidličkou. Zelenou papriku zbavíme jádřince, lusk nakrájíme na nudličky, cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, zelenou chilli papričku rozkrojíme, vyškrábneme semínka a zbytek posekáme najemno. Pažitku a lístky bazalky posekáme také najemno. Do skleněné misky vložíme rozmačkané avokádo, přidáme papriku, chilli papričku, přilijeme olivový olej, citronovou šťávu, přisypeme pažitku s bazalkou, osolíme, opeříme, důkladně promícháme a necháme v chladu uležet.
  • 2
    Dresink používáme ke grilovaným červeným masům.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.