Avokádový salát s jablky

15 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
255 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
21 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
6 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Avokáda oloupeme, vypeckujeme a nakrájíme na plátky, jablka oloupeme, rozkrojíme, vyřízneme jádřince a dužinu nakrájíme na kostičky. Promícháme a pokapeme citronovou šťávou. Do misky nasypeme mleté mandle, osolíme, opepříme, zakápneme jablečným octem, za stálého míchání přiléváme olej, až vznikne zálivka hustá jako majonéza. Tuto zálivku nalijeme na avokáda s jablky, promícháme a posypeme mandlovými lupínky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.