Avokádový salát s krevetami

20 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
350 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
29 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
7 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Promícháme balsamico se solí, pepřem, medem a olivovým olejem.
  • 2
    Avokáda rozpůlíme, vypeckujeme, oloupeme a dužinu nakrájíme na tenké plátky.
  • 3
    Okapanou, na plátky nakrájenou mozzarellu a plátky avokáda promícháme v míse s krevetami a připravenou marinádou.
  • 4
    Salát upravíme na talíře a posypeme omytou řeřichou.
  • 5
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.