Avokádový toast

5 min.

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
472 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
36 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
16 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plátek chleba opečeme z obou stran v pánvi nasucho.
  • 2
    Okurku nakrájíme škrabkou na brambory na tenké, podélné plátky. Dáme ji do mísy s citronovou kůrou, nasekanou mátou, nadrobenou fetou, solí, pepřem a olivovým olejem.
  • 3
    Mezitím oloupeme avokádo a nakrájíme ho na plátky. Ty naskládáme na chléb. Nahoru dáme naloženou okurku a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 18. 1. 2017
Avokádový toast
Příjemná svačina nebo lehká večeře. Chutnalo všem. Jediné, co jsem nesehnala, byla čerstvá máta, takže určitě ještě zopakuju, až bude na zahrádce 🙂