Babiččino zelí

50 min.
Počet porcí:
40

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
228 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
8 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
6 g
Cukr
28 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do velkého hrnce vložíme nastrouhané zelí, na tenké plátky nakrájenou cibuli, nastrouhaný křen, posypeme cukrem, vlijeme ocet, olej, přisypeme Deko, přidáme na plátky pokrájená jablka, kmín, osolíme, opepříme. Poté dobře rukama promícháme, také rukama pomačkáme, zatížíme, přiklopíme a necháme na chladném místě odležet dva dny. Zelí nevaříme, nesterilizujeme, před podáváním vybereme z hrnce a na talíři pokapeme olivovým olejem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 6. 5. 2017
Babiččino zelí
Od babiček je vždy všechno nejlepší 😁