Bachně na portugalský způsob

35 min.
Portugalsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
309 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
15 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybu naporcujeme na plátky, vykostíme, posypeme solí a pepřem.
  • 2
    Cibuli pokrájíme nadrobno, paprikové lusky zbavíme jádřinců, nakrájíme na proužky, rajčata spaříme, oloupeme, zbavíme jadérek a rozkrájíme na menší kousky. Petrželku posekáme.
  • 3
    Na pánvi rozpálíme olej, přisypeme cibuli a papriku, zpěníme, přidáme kousky ryby. Krátce orestujeme, rybu obrátíme, přidáme rajčata, bobkový list a petrželku. Přiklopíme pokličkou, dusíme 15 minut.
  • 4
    Porce rozdělíme na talíře a podáváme s rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.