Bachně na portugalský způsob
35 min.
Ingredience
- 60gramůCibule
- 1000gramůTreska skvrnitá
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 80gramůPaprikové lusky čerstvé
- 5kusůRajčata
- 60mililitrůOlej olivový
- 1kusBobkový list
- 600gramůRýže dušená
- 15gramůPetržel kudrnka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
309 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
15 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Rybu naporcujeme na plátky, vykostíme, posypeme solí a pepřem.
- 2Cibuli pokrájíme nadrobno, paprikové lusky zbavíme jádřinců, nakrájíme na proužky, rajčata spaříme, oloupeme, zbavíme jadérek a rozkrájíme na menší kousky. Petrželku posekáme.
- 3Na pánvi rozpálíme olej, přisypeme cibuli a papriku, zpěníme, přidáme kousky ryby. Krátce orestujeme, rybu obrátíme, přidáme rajčata, bobkový list a petrželku. Přiklopíme pokličkou, dusíme 15 minut.
- 4Porce rozdělíme na talíře a podáváme s rýží.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.