Bačova polévka

10 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
72 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
5 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
414 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytou salátovou okurku nakrájíme na tenké plátky a dáme je do mísy. Přidáme k ní utřený česnek se solí, omytý drobně pokrájený kopr a pepř. Vše promícháme s několika kapkami octa a oleje.
  • 2
    V druhé míse si vyšleháme podmáslí, které je alespoň 2-3 dny staré. Přidáme k němu sladkou smetanou a vyšleháme společně. Potom směs smícháme s okurkou. (Pokud máme možnost použít žinčicu, bude to lepší, protože je pikantnější.)
  • 3
    Bačovu polévku podáváme studenou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.