Báčské rizoto

90 min.
Maďarsko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
430 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
26 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na sádle osmahneme cibuli nadrobno, zasypeme paprikou a pepřem a necháme zpěnit. Na základ vložíme maso nakrájené na kostky, opečeme ze všech stran, osolíme, podlijeme a zakryté dusíme pozvolna, podle potřeby mírně podléváme. Mezitím spaříme propláchnutou rýži vařící vodou, osolíme, přidáme nakrájenou papriku a rajčata a vše vmícháme k poloměkkému masu. Zalijeme vodou a společně dodusíme 10 minut. Odstavíme, ale necháme pod pokličkou ještě dalších 10 minut dojít. Podáváme ozdobené nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.