Baklažánová smaženice

35 min.
Slovensko
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
347 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
18 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
8 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata nakrájíme na kostičky, papriky bez jádřinců na proužky, oloupané baklažány (lilky) na menší hranolky, cibuli nadrobno.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme cibuli a necháme zesklovatět. Přidáme baklažány, rajčata, papriky, osolíme, opepříme a chvilku podusíme. Nakonec přilijeme rozkvedlaná vejce, promícháme, necháme vejce ztuhnout a odstavíme.
  • 3
    Pokrm rozdělíme na talíře a podáváme s tmavým chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.