Balkánské skopové
60 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 4kusyRajčata
- 10gramůPetržel - nať
- 1lžičkaTuk
- 1špetkaPepř černý mletý
- 200gramůSkopová kýta
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
288 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
18 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Omyté a očištěné maso nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme a necháme chvíli proležet.
- 2Omytá rajčata a oloupanou cibuli nakrájíme na plátky, petrželku nadrobno posekáme. Vše promícháme s masem, necháme odležet asi 4 hodiny.
- 3V zapékací míse zahřejeme tuk a vložíme připravenou směs. Pod poklicí zprudka dusíme do měkka. Nemícháme, jen mísou občas zatřeseme.
- 4Podáváme s vařenými bramborami nebo s dušenou rýží.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.