Balkánské skopové

60 min.
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
288 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
18 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a očištěné maso nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme a necháme chvíli proležet.
  • 2
    Omytá rajčata a oloupanou cibuli nakrájíme na plátky, petrželku nadrobno posekáme. Vše promícháme s masem, necháme odležet asi 4 hodiny.
  • 3
    V zapékací míse zahřejeme tuk a vložíme připravenou směs. Pod poklicí zprudka dusíme do měkka. Nemícháme, jen mísou občas zatřeseme.
  • 4
    Podáváme s vařenými bramborami nebo s dušenou rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.