Balkánské skopové s rýží

90 min.
Turecko

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
741 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
35 g
Sacharidy
81 g
Vláknina
6 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Skopové maso kuchyňsky upravíme a pokrájíme na kostky. V hrnci rozehřejeme olej, vložíme maso a osmažíme. Přidáme na nudličky nakrájenou mrkev, na kroužky cibuli, vše osmažíme, přidáme rajčatový protlak, přilijeme vodu, osolíme, opepříme, povaříme, přisypeme rýži a maso, dusíme do poloměkka.
  • 2
    Před koncem vložíme do předehřáté trouby dopéct.
  • 3
    Podáváme obložené nakrájenou cibulkou s natí a kousky rajčat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.