Balkánský zeleninový salát

20 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
185 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
10 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
2 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytá rajčata a oloupanou salátovou okurku nakrájíme na plátky a vsypeme do mísy. Přidáme oloupanou, na kroužky nakrájenou cibuli a očištěné, na nudličky nakrájené papriky. Natvrdo uvařená, oloupaná vejce nakrájíme na kostičky a posypeme jimi zeleninu.
  • 2
    V misce smícháme olej s worcesterem, hořčicí, vodou a octem. Zálivku osolíme, opepříme a osladíme podle chuti. Dobře prošleháme a nalijeme na salát.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.