Barevná vejce

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
271 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
20 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
137 mg
Cukr
893 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce uvaříme natvrdo - přibližně 10 minut. Vybereme je z vařící vody, propláchneme a namočíme do studené. Necháme vychladnout, oloupeme a podélně rozřízneme, vybereme žloutky, dáme je do misky, rozdělíme na dva díly.
  • 2
    Do prvního dílu žloutků přidáme 100 g sýru Žervé, drobně nasekanou chilli papričku, podle chuti sůl, pepř, drobně nasekanou petrželovou nať a vše důkladně metličkou prošleháme. Druhý díl žloutků smícháme se zbylým sýrem, kečupem, osolíme, opepříme a také důkladně rozšleháme.
  • 3
    Připravené krémy každý zvlášť naplníme do cukrářského sáčku s ozdobnou trubičkou a naplníme půlky uvařených bílků, které naaranžujeme na vhodný podnos.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.