Barevný salát z kysaného zelí

15 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
121 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
1 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
5 g
Cukr
18 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Scezené zelí dáme do misky, přidáme na tenké proužky nakrájenou červenou papriku, nasekanou petrželovou nať a kopr. Jablka spolu se šunkou nakrájíme na tenké pásky, dáme je do misky. Vše posypeme solí, pepřem, cukrem. Zalijeme smetanou, důkladně promícháme a v lednici necháme 20 minut odležet.
  • 2
    Následovně salát rozdělíme na jednotlivé talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.