Baskické fazole

24 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
212 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
16 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
5 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na velké pánvi rozpálíme olej a osmažíme slaninu nakrájenou na kostičky, na výpek vložíme cibuli nakrájenou nadrobno, přidáme nasekaný česnek a ještě pár minut opékáme. Fazolové lusky zbavíme stopek a přidáme na pánev, osolíme, opepříme, zalijeme trochou vody a necháme 5 minut dusit. Nakonec do pánve vyklopíme sterilovaná rajčata, promícháme a zakryté dusíme 8 minut, dokud nejsou lusky měkké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.