Baskické kuře II
80 min.
Ingredience
- 1200gramůKuře
- 1000gramůRajčata
- 1kusMrkev kořen
- 2kusyPaprikové lusky čerstvé
- 2stroužkyČesnek
- 1kusBylinky čerstvé - svazek
- 1lžičkaSůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 1lžíceOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
738 kcal
Bílkoviny
59 g
Tuky
48 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
4 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Očištěné kuře naporcujeme a maso zvolna orestujeme dozlatova v kastrolu s nepřilnavým povrchem lehce potřeném olejem.
- 2Přidáme spařená, oloupaná rajčat zbavená zrníček, očištěnou, na kolečka nakrájenou mrkev, očištěné, na kostky nakrájené papriky, nasekaný česnek a svazek bylinek. Osolíme, opepříme a pod pokličkou velmi zvolna vaříme asi 60 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.