Batátová polévka

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
550 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
23 g
Sacharidy
70 g
Vláknina
5 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci rozpálíme olej, přidáme nakrájaný pórek a batáty. Zeleninu osmahneme, po třech minutách přidáme kmín a horký vývar. Snížíme teplotu a vaříme cca 15 minut.
  • 2
    Nyní celý obsah přelijeme do mixéru a pečlivě promixujeme. Vrátíme do hrnce, přidáme smetanu a korinadr, poté přidáme fazole, osolíme, opepříme a ještě pět minut povaříme. Na závěr ozdobíme petrželkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
trribulus
út 4. 3. 2014
Trochu jiná "bramboračka", než na jakou jsme zvyklí, ale je opravdu výborná!
kuala
po 2. 6. 2014
Skvěla doporucuji.