Bavette s chobotnicí a cuketou
75 min.
Ingredience
- 2lžícePetržel - nať
- 600gramůChobotnice
- 6lžicOlej olivový
- 300gramůCuketa
- 1kusSůl
- 125mililitrůVývar zeleninový
- 1kusPepř černý mletý
- 500gramůBavette
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
286 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
13 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Chobotnici nakrájíme ostrým nožem na malé kousky.Na velkou pánev dáme 4 lžíce oleje a na něm restujeme najemno nasekaný česnek.Přidáme chobotnici a na mírném ohni vaříme 25 minut za častého míchání.Do pánve přidáme cuketu,petržel a vývar a vaříme 15 minut.Mezitím uvaříme v osolené vodě těstoviny do změknutí.Dobře je scedíme a přidáme na pánev k chobotnici,ochutíme pepřem /větší dávkou/ a přidáme zbývající olej.Promícháme a podáváme horké.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.