Bavorská polévka
55 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1lžíceSádlo škvařené
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaMajoránka
- 10gramůPetržel - nať
- 150gramůJečné kroupy
- 150gramůHrách loupaný
- 300gramůVepřové maso tučné
- 1kusČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
661 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
38 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
5 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Omytý namočený hrách a kroupy vaříme každé zvlášť téměř doměkka.
- 2Po 1 1/2 hodině varu oboje smícháme, přidáme na kousky nakrájené maso opečené na zpěněné cibuli, papriku, koření a vše dovaříme.
- 3Nakonec do polévky přidáme nasekanou petrželovou nať.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.