Bazalková fritáta

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
654 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
49 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
6 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozklepnutá vejce rozšleháme a smícháme s nakrájenou petrželí a bazalkou.
  • 2
    Směs opepříme a osolíme, přidáme zakysanou smetanu a promícháme.
  • 3
    Na tenké plátky nakrájíme žampiony, rajčátka přepůlíme, na kolečka nakrájíme párky a zlehka osmahneme.
  • 4
    Nakonec vše zalijeme vaječnou směsí, přikryjeme poklicí a necháme smažit, dokud vejce neztuhnou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.