Bazalková fritáta
35 min.
Ingredience
- 4kusyVejce slepičí
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 2kusyPárky drůbeží lahůdkové
- 1lžícePetržel - nať
- 4kusyRajčata Cherry
- 100mililitrůZakysaná smetana
- 4kusyŽampiony čerstvé
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceBazalka
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
654 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
49 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
6 g
Cukr
13 g
Postup přípravy
- 1Rozklepnutá vejce rozšleháme a smícháme s nakrájenou petrželí a bazalkou.
- 2Směs opepříme a osolíme, přidáme zakysanou smetanu a promícháme.
- 3Na tenké plátky nakrájíme žampiony, rajčátka přepůlíme, na kolečka nakrájíme párky a zlehka osmahneme.
- 4Nakonec vše zalijeme vaječnou směsí, přikryjeme poklicí a necháme smažit, dokud vejce neztuhnou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.