Bazalková salsa s pečenou paprikou

30 min.
Itálie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
64 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
5 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Papriky rozkrojíme, zbavíme semínek, pod rozpáleným grilem opečeme slupkou nahoru, necháme vychladnout pod vlhkým ubrouskem a oloupeme.
  • 2
    Nakrájíme je na malé kostičky, smícháme s najemno nasekaným česnekem, bazalkovými lístky, octem a olejem. Ochutíme solí a pepřem a promícháme. Zakryjeme a při pokojové teplotě necháme půl hodiny odpočinout.
  • 3
    Podáváme při pokojové teplotě ke grilovanému masu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.