Bažantí polévka se zeleninou

235 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
544 kcal
Bílkoviny
62 g
Tuky
24 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
6 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bažanta omyjeme a vaříme ve 2 litrech osolené vody bez pokličky asi 30 minut. Mezitím očistíme mrkev, petržel, růžičkovou kapustu a kapustu, omyjeme a nadrobno nakrájíme. Cibuli oloupeme a nakrájíme na plátky. Připravenou zeleninu nasypeme do polévky, vaříme na mírném ohni 3 hodiny.
  • 2
    Maso vyjmeme, necháme okapat. Rajčata oloupeme a nakrájíme na kostičky. Papriku rozpůlíme, odstraníme stopku a semínka, dužinu omyjeme a nakrájíme na nudličky.
  • 3
    Vychladlé maso vykostíme, nakrájíme na kousky. Polévku scedíme a necháme přejít varem. Přidáme maso, rajčata, papriku, mražený hrášek a vaříme 3 minuty. Polévku ozdobíme petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.