Beekenohfe

200 min.
Francie
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
597 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
36 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
6 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na tenké plátky, oloupané brambory na silnější plátky a cibuli na kolečka.
  • 2
    Do kameninového kastrolu dáme vrstvu brambor, na ni plátky masa, cibuli a postup opakujeme. Vrchní vrstvu tvoří brambory. Každou vrstvu osolíme a okořeníme muškátovým oříškem a pepřem, úplně navrch pak položíme kousky másla a vše zalijeme bílým vínem. Pečeme bez pokličky ve středně vyhřáté troubě asi 3 hodiny.
  • 3
    Podáváme v nádobě, ve které jsme pokrm pekli.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.