Benátská vepřová játra

30 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
258 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
12 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
956 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěná a omytá játra nakrájíme na nudličky a obalíme v hladké mouce.
  • 2
    V pánvi na rozehřátém másle dozlatova opečeme oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli a vyjmeme. Do výpeku přidáme olej, vložíme játra a opečeme je. Za stálého míchání přidáme citronovou šťávu, vložíme zpět cibuli, osolíme, opepříme a nakonec přisypeme nasekanou petrželku.
  • 3
    Vhodnou přílohou je šafránová rýže.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.