Benátské plátky z platýse
40 min.
Ingredience
- 800gramůPlatýz - filety
- 1kusRajčata
- 2lžícePetržel - nať
- 2kusyŠalotka
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaSůl
- 30gramůMáslo čerstvé
- 0,25litrOmáčka tatarská
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
602 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
41 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
344 mg
Cukr
526 mg
Postup přípravy
- 1Omyté rybí maso nakrájíme na plátky, osolíme a opepříme.
- 2Do pekáče dáme máslo, vložíme připravené plátky, obložíme je dílky rajčete, nasekanými šalotkami a nasekanou petrželkou. Pečeme pod poklicí asi 20 minut.
- 3Porce rozdělíme na talíře, polijeme tatarskou omáčkou a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.