Benátské tagliatelle
40 min.
Ingredience
- 1lžíceOlej olivový
- 80gramůŠunka parmská
- 60gramůCibule
- 10gramůRozmarýn čerstvý
- 825gramůPassata (drcená rajčata)
- 500gramůTěstoviny Tagliatelle
- 50gramůSýr Parmezán
- 5gramůSůl
- 5gramůPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
568 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
8 g
Sacharidy
101 g
Vláknina
7 g
Cukr
736 mg
Postup přípravy
- 1Najemno nakrájenou cibuli a šunku smažíme na oleji na malém ohni dozlatova.
- 2Vložíme rozmarýn, rajčata, sůl a pepř, směs 10 minut vaříme.
- 3Uvaříme ve slané vodě těstoviny al dente. Scedíme je, rozdělíme na nahřáté talíře, navrch nalijeme omáčku. Ozdobíme nastrouhaným parmezánem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.