Bengálská zelenina
20 min.
Ingredience
- 1kusLilek
- 1kusBrambory
- 1kusDýně
- 1hrstFazole
- 1hrstŠpenát listový čerstvý
- 2kusyCuketa
- 1kusŘedkev
- 1lžičkaGaram masala
- 2kusyChilli paprička zelená
- 2kusyChilli paprička
- 1lžičkaSůl
- 1lžíceOlej rostlinný
- 0,5lžičkaKurkuma
- 0,5lžičkaCukr krystal
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
251 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
4 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
7 g
Cukr
14 g
Postup přípravy
- 1Zeleninu opláchneme a nasekáme na tenké nudličky. Omyté špenátové lístky též nakrájíme. Na pánvi rozpálíme olej a osmahneme na něm chilli papričky. Na pánev vložíme zbytek nakrájené zeleniny a čtyři minuty smažíme.
- 2Směs ochutíme kurkumou, pocukrujeme, přidáme garam masalu a špetku soli. Pod pokličkou dusíme, dokud zelenina nezměkne. Můžeme podávat.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.