Bengálská zelenina

20 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
251 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
4 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
7 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zeleninu opláchneme a nasekáme na tenké nudličky. Omyté špenátové lístky též nakrájíme. Na pánvi rozpálíme olej a osmahneme na něm chilli papričky. Na pánev vložíme zbytek nakrájené zeleniny a čtyři minuty smažíme.
  • 2
    Směs ochutíme kurkumou, pocukrujeme, přidáme garam masalu a špetku soli. Pod pokličkou dusíme, dokud zelenina nezměkne. Můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.