Bengálské kuřecí kari

60 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
836 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
64 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupeme jednu cibuli a česnek, rozemeleme a přidáme všechno koření. Kuře očistíme, naporcujeme a potřeme připravenu pastou. Necháme chvíli marinovat.
  • 2
    Druhou cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme na rozpáleném másle dozlatova. Vložíme maso a krátce orestujeme. Poté podlejeme rozšlehaným jogurtem, osolíme a dusíme doměkka. Na závěr mírně podlejeme vodou a ve vyhřáté troubě dopečeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.