Bernská polévka

100 min.
Švýcarsko

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
184 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
13 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Cukr
773 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jemně nakrájenou zeleninu osmažíme na másle, zalijeme vývarem a přidáme okapaný hrách, který jsme předtím přes noc namočili do vody.
  • 2
    Dále přidáme na kostičky nakrájenou slaninu a vepřové koleno a vaříme asi hodinu.
  • 3
    Nakonec přidáme na kostičky nakrájené brambory a vaříme ještě asi 20 minut.
  • 4
    Okořeníme bobkovým listem a tymiánem, osolíme a posypeme jemně nasekanou pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.