Bezlepkové pikantí těstoviny s Nivou a česnekem

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
240 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
14 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
336 mg
Cukr
571 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bezlepkové těstoviny uvaříme v 1.5 litru vody se lžičkou soli doměkka. Uvaříme je podle návodu (přibližně 8-10 minut). Uvařené těstoviny scedíme, necháme okapat a vrátíme zpět do hrnce. Udržujeme je horké.
  • 2
    Feferonku omyjeme, zbavíme semínek a pokrájíme ji nadrobno. Omyjeme petrželovou nať, pokrájíme ji nadrobno a odložíme do misky. Oloupaný česnek drobně posekáme. V pánvi si rozpálíme olivový olej a česnek s feferonkou osmažíme dorůžova, poté vše vyklopíme do těstovin, přidáme petrželku a promícháme. Těstoviny na talíři polijeme rozpuštěným máslem, posypeme nastrouhanou Nivou a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.