Bezlepkové těstoviny s jogurtovou omáčkou

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
444 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
5 g
Sacharidy
77 g
Vláknina
392 mg
Cukr
221 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pažitku a nať z řapíkatého celeru drobně pokrájíme. Bezlepkovou šunku pokrájíme na kostičky. V misce si rozmícháme bílý jogurt se solí, pepřem, přidáme pažitku s celerovou natí a šunkou.
  • 2
    Bezlepkové těstoviny uvaříme v 1,5 litru vody s lžičkou soli doměkka. Uvaříme je podle návodu (přibližně 8-10 minut). Uvařené těstoviny scedíme, necháme okapat a vrátíme zpět do hrnce. Přidáme k nim hotovou jogurtovou omáčku, promícháme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.