Bezlepkové tuňákové toasty s rajčaty

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
318 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
8 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
344 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytá rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme je na drobné kostičky. Očištěnou šalotku pokrájíme nadrobno a spolu s rajčaty ji v misce promícháme se solí, pepřem, cukrem a oreganem. Poté přidáme tuňáka v oleji (i olej) a promícháme.
  • 2
    Bezlepkovou veku pokrájíme na plátky silné přibližně 1-1.5cm. Ve větší pánvi (nejlépe teflonové) opečeme nasucho plátky veky jen z jedné strany. Plátky vyjmeme a opečenou stranou je položíme na plech vyložený pečícím papírem. Na každý plátek naneseme lžicí připravenou směs a toasty dáme do předehřáté trouby krátce zapéct (asi 10 minut). Servírujeme teplé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.