Bezlepkové zapékané těstoviny s rybím filé a sýrem

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
372 kcal
Bílkoviny
52 g
Tuky
24 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
287 mg
Cukr
284 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci s 1.5-2 litry vody a lžičkou soli, uvaříme bezlepkové těstoviny podle návodu na obalu (vaříme je přibližně 8-10 minut). Mezitím rozmražené a omyté rybí filé nakrájíme na kostičky. Bílek vyšleháme na tuhý sníh a nastrouháme tvrdý sýr.
  • 2
    Těstoviny scedíme, dáme do mísy, pokapeme je olivovým olejem (3 lžíce) a promícháme. Přidáme omytou, drobně pokrájenou petrželku, rybí filé, mléko, sůl a pepř podle chuti. Promícháme a zapracujeme tuhý sníh. Těstoviny dáme do vymaštěného pekáčku (2 lžíce) a vysypeme ho bezlepkovou strouhankou. Vložíme těstoviny a povrch pokryjeme sýrem. Pečeme při 200°C přibližně 35 minut dozlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.