Bifteky mleté

48 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
328 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
13 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso ze svíčkové naškrabeme, nebo nebo najemno nakrájíme, promícháme s pokrájenou cibulí a umeleme na masovém strojku. Přisypeme sůl, pepř, kmín a saturejku. Necháme pár minut odležet, aby se v masu rozpustilo koření a maso dostalo výraznější chuť. Asi po dvaceti minutách vmícháme do mletého masa dvě lžíce vody, vytvoříme 4 plátky asi 2 cm vysoké a na rozpáleném oleji opékáme z každé strany asi 4 minuty.
  • 2
    Ihned podáváme nejlépe s bramborovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.