Bifteky pečené s cibulí a bramborami

130 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
226 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
4 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
7 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme na plátky, syrové brambory oloupeme a nakrájíme na silnější plátky, maso naklepeme, osolíme a opepříme.
  • 2
    Maso osmažíme na sádle, vyjmeme je, ve výpeku orestujeme cibuli.
  • 3
    Pekáč vymažeme sádlem, dno vyložíme plátky brambor, osolíme, opepříme, rozprostřeme usmaženou cibuli. Na cibuli rozložíme maso, překryjeme druhou polovinou brambor, zalijeme pivem a pod poklicí pečeme v předehřáté troubě, až je vše měkké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.