Bifteky s česnekem

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
303 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
12 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
86 mg
Cukr
25 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na bifteky, hřbetem ruky je naklepeme a upravíme do původního tvaru. Maso opepříme, potřeme olejem rozmíchaným s utřeným česnekem, bifteky naskládáme na sebe a necháme asi 30 minut odpočinout.
  • 2
    Potom maso i s olejem vložíme do rozpálené pánve, opečeme po jedné straně, obrátíme, osolíme a dopečeme.
  • 3
    Bifteky podáváme na nahřátých talířích s kouskem čerstvého másla, obložené cibulkou, křenem, hořčicí a vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.