Bifteky s feferonkami
35 min.
Ingredience
- 1kusPaprika zelená
- 2kusyFeferony
- 1kusOkurky nakládané
- 20gramůMáslo čerstvé
- 4lžíceKečup
- 250mililitrůVývar z hovězích kostí
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 1špetkaPepř cayenský
- 720gramůHovězí svíčková
- 1kusPetržel - nať
- 2kusyRajčata
- 4lžíceOlej rostlinný
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
385 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
13 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Očištěnou papriku a feferonky zbavené semínek nakrájíme nadrobno, okurku nakrájíme na kostičky. V pánvi na rozehřátém másle připravenou zeleninu podusíme 3 minuty. Vmícháme kečup, vývar, okořeníme mletou paprikou, cayenským pepřem, osolíme a opepříme. Mírně povaříme 10 minut. Omyté maso nakrájíme na bifteky a zlehka naklepeme. V pánvi na rozehřátém oleji maso opékáme z každé strany 3 minuty. Vyjmeme, osolíme, opepříme a upravíme na nahřátou mísu. Podlijeme omáčkou a podáváme ozdobené snítkou petrželky a dílky omytých rajčat.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.