Bifteky s feferonkami

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
385 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
13 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou papriku a feferonky zbavené semínek nakrájíme nadrobno, okurku nakrájíme na kostičky. V pánvi na rozehřátém másle připravenou zeleninu podusíme 3 minuty. Vmícháme kečup, vývar, okořeníme mletou paprikou, cayenským pepřem, osolíme a opepříme. Mírně povaříme 10 minut. Omyté maso nakrájíme na bifteky a zlehka naklepeme. V pánvi na rozehřátém oleji maso opékáme z každé strany 3 minuty. Vyjmeme, osolíme, opepříme a upravíme na nahřátou mísu. Podlijeme omáčkou a podáváme ozdobené snítkou petrželky a dílky omytých rajčat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.