Bifteky se švestkovou omáčkou

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
367 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
3 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
987 mg
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nasekanou šalotku orestujeme na lžíci rozpáleného oleje. Přilijeme 100ml vývaru a zvolna cca 3minuty provaříme. Poté přidáme nasekané švestky a zbytek vývaru. Ochutíme pepřem a vaříme dalších 5minut. Nakonec vmícháme ocet, citronovou kůru, cukr a základní hnědou omáčku.
  • 2
    Na zbylém oleji opečeme maso nakrájené na bifteky, ochutíme je solí a pepřem. Přelijeme omáčkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.