Bílá polévka s hříbky

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
903 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
68 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme jíšku z rozpuštěného másla a mouky.
  • 2
    Do připravené jíšky vlijeme mléko, smícháme s nadrobno nakrájenými bramborami a hříbky. Směs vaříme 15 minut doměkka.
  • 3
    Do skoro hotové polévky klepneme vejce a přidáme kopr, pepř a sůl.
  • 4
    Krátce povaříme a můžeme podávat.
  • 5
    Do každého talířku polévky vlijeme lžičku octa.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.