Bílé fazole v olivovém oleji
50 min.
Ingredience
- 160gramůCibule
- 400gramůFazole bílé
- 100mililitrůOlej olivový
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaCukr krupice
- 6gramůPetržel - nať
- 80gramůMrkev kořen
- 3stroužkyČesnek
- 30mililitrůProtlak rajčatový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
598 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
26 g
Sacharidy
70 g
Vláknina
17 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Mrkev a cibuli očistíme, pokrájíme na drobné kousky, česnek oloupeme. Připravenou zeleninu necháme podusit na olivovém oleji, vmícháme rajčatový protlak, osolíme, ocukrujeme a podlijeme skleničkou vody.
- 2K připravené směsi vsypeme uvařené fazole, přiklopíme, necháme chvíli povařit.
- 3Podáváme vychlazené, posypané sekanou petrželí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.