Bílé zelí dušené se smetanou

30 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
177 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
9 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
8 g
Cukr
17 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zelí očistíme, odstraníme zvadlé a poškozené listy, a nakrájíme na tenké nudličky.
  • 2
    V hluboké pánvi rozpálíme sádlo, vsypeme zelí a cukr a na mírném plameni za stálého míchání smažíme, až zelí zezlátne. Pánev přiklopíme a alespoň deset minut dusíme. Poté zelí zalijeme smetanou, octem, osolíme, opepříme, promícháme a provaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.